Folosim cookie-uri proprii cât și plasate de terți pentru a îmbunătăți experiența de navigare a tuturor vizitatorilor precum și pentru a măsura eficiența acestui website. Detalii

Informatii despre Livrare

 

Livrarea Comenzii si Costurile de Livrare

Livrarea Produselor se face exclusiv la adrese situate in Romania.

VANTO isi rezerva dreptul de a efectua si confirmarea telefonica a unei Comenzi inainte de onorarea acesteia.

Livrarea produselor comandate se va face doar in Romania, prin curier ( Fan Courier, Bookurier, Dragon Star Curier, Pink Post ) , de luni pana vineri, cu exceptia zilelor de sarbatoare legala, in termen de maxim 72 de ore in Bucuresti si 2-5 zile in restul localitatilor din Romania. Livrarea produselor se va face la adresa indicata de catre Cumparator in formularul de comanda completat pe Site.

 

In cazul in care Cumparatorul nu este gasit la adresa de livrare mentionata in Comanda in intervalul orar mentionat in formularul de comanda, curierul va reveni inca o data, dupa contactarea Cumparatorului la numarul de telefon mobil indicat in Comanda. In cazul in care nici la cea de-a doua incercare de livrare Cumparatorul nu este gasit la adresa de livrare, Comanda va fi anulata si prezentul contract va fi reziliat de plin drept, fara nicio alta formalitate, fara notificare prealabila si fara a fi necesara interventia instantei.

 

VANTO isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, tendentios, etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

 

Costurile de livrare  sunt urmatoarele:

  • 19 lei pentru o valoare a Comenzii sub 190 lei (TVA inclus);
  • GRATUIT pentru o valoare a Comenzii egala sau mai mare de 190 RON (TVA inclus).