Folosim cookie-uri proprii cât și plasate de terți pentru a îmbunătăți experiența de navigare a tuturor vizitatorilor precum și pentru a măsura eficiența acestui website. Detalii

Despre Noi

VANTO este destinația online pentru shoppingul de calitate. Ne adresăm sexului frumos, dar și sexului masculin și oferim produse pentru întreaga familie, pentru toate vârstele.

 

Doamnele și domnișoarele pot alege dintr-o gamă variată de dresuri și sosete pentru femeia modernă, care preferă să economisească timp și face cumpărăturile online. Bărbații, tinerii, pot alege șosete pentru fiecare ținută și activitate. Le oferim șosete fashion, de eveniment și șosete speciale pentru sport. Părinții pot opta pentru ciorapii pentru fetițe, care le vor înveseli ziua cu modele și coloristică special gândite pentru ele.

 

Cele mai pretențioase femei și cei mai exigenți și stilați bărbați vor simți compatibilitate de la prima purtare, întrucât toate produsele VANTO au trecut testul calității. Pentru că ne dorim să vă oferim cele mai bune produse, de o calitate ireproșabilă, am ales să lucrăm cu companii din Italia, și am selectat branduri renumite pentru calitate. Pe piața din România, Vanto.ro este reprezentant exclusiv pentru  Levante și RightLeft, branduri care garantează calitatea și sunt apreciate la nivel internațional.

 

 

Magazinul online www.vanto.ro este locul în care fiecare își găsește perechea potrivită, fie că este vorba de dresuri, șosete sau ciorăpei pentru copii.

 

O doamnă stilată are pretenții de calitate și va opta pentru un dres fin, cu lycra, dar totodată rezistent. În unele situații, pentru că dorește să aibă o siluetă de invidiat, va alege ciorapii modelatori. Prin urmare, brandul Levante este opțiunea ei principală, datorită calității produselor și prețului accesibil. Levante este un brand recunoscut la nivel mondial datorită inovației și investițiilor pe care compania le face în tehnologia avansată folosită în producția de dresuri.

 

Un adevărat gentleman este conștient că un outfit nu este complet fără accesorii care fac diferența și care îi conferă încrederea de care are nevoie privind look-ul său ireproșabil. RighLeft este brandul de șosete care satisface fiecare așteptare a domnilor, atât în privința șosetelor business-elegant , cât și a celor fashion design.

 

RighLeft oferă o varietate impresionantă de culori și modele, astfel încât, adoptând un stil conservator sau avantgardist, fiecare domn își va găsi cu siguranță stilul în produsele acestui brand. Calitatea garantată a brandului RightLeft a convins bărbații din întreaga lume să devină clienți fideli!

 

Convingeți-vă și dumneavoastră! Cu VANTO, veți simți compatibilitate de la prima purtare!