Folosim cookie-uri proprii cât și plasate de terți pentru a îmbunătăți experiența de navigare a tuturor vizitatorilor precum și pentru a măsura eficiența acestui website. Detalii

Vanto a sărbătorit Ziua Internațională a Bărbii cu cei mai de seamă bărboși

Posted by vantoBlog 13.09.2016 0 Comment(s)

Vanto a sărbătorit Ziua Internațională a Bărbii cu cei mai de seamă bărboși

Primul weekend din septembrie a căpătat o semnificație aparte, impusă de trendul bărbaților care poartă barbă. În România, cel mai reușit eveniment dedicat Zilei Mondiale a Bărbii a fost cel organizat la Pow Wow de către Ionuț Sava. Vanto a fost partener și a contribuit cu cele mai frumoase perechi de șosete, care au completat perfect declarația de stil a fiecărui bărbos.

Ziua Mondială a Bărbii este un prilej ca toţi bărboşii să se adune și să sărbătorească împreună, conform site-ului dedicat acestui eveniment, worldbeardday.com.

„Legenda” spune că bărbieritul este considerat o lipsă totală de respect în această zi și că bărbaţii cu barbă trebuie să se relaxeze, treburile casnice fiind interzise. De asemenea, bărbosului în cauză trebuie răsfățat și apreciat pentru podoaba sa facială.

Artele vizuale sunt un element - statement pentru evenimentele realizate de către Stup Art-Fashion, astfel nici de această dată organizatorii nu s-au abatut de la tradiție, oferind o expoziție semnată de The Storyalist.

 

 

 

Participanții s-au pregătit pentru acest eveniment și sunt bune exemple de stil.  Însă, dacă aveți o teamă în a alege șosetele în mod corect, pentru o ținută inspirată, consultați sfaturile specialistului.

Bărboșii de seamă ai evenimentului au fost cele  10 modele masculine, bărbați bine aranjați, care mai de care cu barba și mustața sofisticate și dichisite. Aceștia au purtat șosete colorate și fashion design, alese cu grijă pentru ținute avantgardiste, de impact.

 

 

Modele de șosete ca ale lor, găsiți în shop.

Evenimentul a fost prezentat de Andrei Coman, care a anunțat premiile oferite în cinstea podoabei faciale. Vanto a oferit premii pentru titulaturi precum: Cea Mai Frumoasă Barbă, Barbă mică, Barbă mare și tombola bărboșilor.

 

 

Nouă ne-a plăcut evenimentul și abia așteptăm ediția din anul următor. Până atunci, luați exemplul bărboșilor, purtați și voi șosete din shop-ul nostru: vanto.ro.

Un video care relevă cum a fost atmosfera, în link: https://www.youtube.com/watch?v=YbavIipDxw4&list=UUliODHNFQNG9t3aFSY5xA8w

 

Parteneri: VANTO.ro/ POW WOW/ Jägermeister / BaByliss For Men Romania / Dear Barber Romania/ the urban ties/ The Storyalist/ Wood Be Nice / ShOOka Design / http://www.drksoap.com/ / http://www.menrock.com/ / Clubmen Crea'Tif / Barbierii / Beauty One / Str8/ The Cover: /

Parteneri media: Stil Masculin / Barbosul.ro/ Bucharest style / Denis Radu PR/ Naked Brands/ Louise Ro / Luana Codreanu/ Revista Bulevard / readmymind Blog/ Creative Class / Vlogul lu' Cristache / DivaHair.ro / Revista FPM / InStilulMeu.ro / Jurnal LifeStyle / Le-Boutique / Pia Marina Voicu / Presa In Blugi / Social Agenda /

Leave a Comment