Folosim cookie-uri proprii cât și plasate de terți pentru a îmbunătăți experiența de navigare a tuturor vizitatorilor precum și pentru a măsura eficiența acestui website. Detalii

Șosetele colorate înveselesc ținuta și starea de spirit

Posted by vantoBlog 16.08.2016 0 Comment(s)

Terapia prin shopping nu mai este de mult un secret, de aceea a face cumpărături este una dintre  activitățile preferate ale cetățenilor din contemporan.

 

Shoppingul are beneficii multiple, care implică: relaxare, satisfacția achiziției, utilitatea produsului achiziționat și redirecționarea gândurilor negative către focusul unei activități plăcute. Shopping-ul online este mai rapid, accesibil și oferă un plus de informație despre produse sau sugestii de purtare, ceea ce nu poate decât să bucure clientul și să îi ofere o experiență complexă și plăcută.

 

Culorile sunt un element extrem de important în viața de zi cu zi, iar semnificația lor diferă în funcție de contextul cultural și experiența cognitivă a fiecăruia. Ele pot schimba starea de spirit, mai ales dacă este vorba de o gamă de culori preferată. De regulă, stereotipiile atribuie culorile vii, vesele, perioadelor însorite și culorile sobre, perioadelor mai reci.

 

Ideal ar fi să ne folosim de culori pentru a ieși din aceste idei preconcepute. Spre exemplu, niște șosete colorate verzi sau albastre sunt perfecte pentru o plimbare în parc în orice anotimp și situație; atunci când porți un short, dar și atunci când porți pantalon lung, indiferent dacă este sport sau casual.

 

Verdele sau albastrul stimulează creativitatea și este asociat cu energia, natura, tinerețea. Tocmai de aceea recomandăm șosetele verzi persoanelor care vor să aibă sau să simtă aceste caracteristici.

 
Albastrul este culoarea cu efect calmant, ajutând corpul și mintea să înlăture stresul și ar trebui să fie o culoare predominantă în viața fiecăruia. Șosetele colorate albastre pot fi o alegere inspirată pentru birou.
Galbenul stimulează metabolismul și sistemul nevos; se induce astfel o descărcare de serotonină, responsabilă pentru starea de optimism și energie. Șosetele colorate în galben pot fi purtate de cei creativi, pentru un plus de inspirație.

Se spune că roşul creşte performanţele, fiind culoarea cu cel mai puternic efect asupra psihicului. Roșul te face entuziasmat, sporește încrederea și scade nivelul de anxietate. De aceea, o perece de șosete roșii pot fi un plus al stimei de sine.

 

 
Vișiniul este o culoare cu o semnificație aparte, pentru că stârnește afectivitate, euforie, mister. Șosetele colorate vișinii pot fi o opțiune inspirată chiar și pentru ținute black tie sau office.

 

Șosetele colorate arată bine la ținute relaxate, casual, funky, formate din pantaloni precum: chinos, jeans, pantaloni din flannel, reiați și cămăși cu imprimeuri, tricouri, sacouri sport.

- Raluca Dobrovolschi, Consultant de Imagine

Leave a Comment