Folosim cookie-uri proprii cât și plasate de terți pentru a îmbunătăți experiența de navigare a tuturor vizitatorilor precum și pentru a măsura eficiența acestui website. Detalii

Secretul unei zile confortabile

Posted by vantoBlog 07.10.2016 0 Comment(s)

Secretul unei zile confortabile stă în produsele vestimentare pe care le purtăm. Calitatea accesoriilor vestimentare, care intră în contact cu pielea, este astfel detaliul care face diferența.

Fiecare zi trebuie privită ca un dar, o oportunitate de a trăi cât mai frumos cu putință, să fim încrezători și să ne înconjurăm de lucruri și oameni care ne fac bine. Starea de confort este dictată încă de dimineață, de cum ne trezim, de ceea ce îmbrăcăm și mai ales de cât de mulțumiți suntem de noi.

Femeile au nevoie de mai mult timp de pregătire pentru că au mai multe variante vestimentare, iar alegerea accesoriilor devine, de multe ori, o sarcină dificilă. În unele zile, doamnele și domnișoarele simt nevoia să adopte un stil relaxat, care să le permită lejeritate. De aceea este ideal ca sutienul să fie înlocuit cu un maiou modelator, care susține sânii și oferă un plus pentru confortul termic. Chilotul pe care îl propunem este potrivit pentru mai ales pentru zilele delicate, întrucât susține abdomenul și spatele. Pentru stilul casual este recomandat ca dresurile să fie clasice, cu den ales în funcție de temperaturile perioadei, respectiv peste 20 den toamna și peste 40 den iarna.

 

 

 

În majoritatea zilelor, femeile vor să fie cât mai feminine, să transmită prin outfitul lor senzualitate și stil. Uneori, indiferent de condiția fizică sau forma corpului, femeile vor un boost de încredere. Vanto le recomandă produsele modelatoare, care conferă un aspect tonifiat și modelează corpul pentru ca hainele să se așeze perfect.

Un furou modelator este o opțiune inspirată pentru rochiile de birou și de seară, care sunt mulate pe corp sau evidențiază silueta. Un dres cu dungă va completa atitudinea de care ai nevoie pentru o zi senzațională.

 

O altă variantă este un dres fashion, permis și în mediile care impun rigurozitate, atât timp cât ținuta vestimentară este una neutră, fără modele sau coloristică accentuată.

 

Lăsați-vă inspirate de propunerile noastre, faceți alegerile potrivite vouă și purtați accesoriile vestimentare care vă oferă confort de la prima purtare. 

Leave a Comment