Folosim cookie-uri proprii cât și plasate de terți pentru a îmbunătăți experiența de navigare a tuturor vizitatorilor precum și pentru a măsura eficiența acestui website. Detalii

Mămicile, mai aproape de perfecțiunea fizică

Posted by vantoBlog 25.11.2016 0 Comment(s)

Mamele pot fi mai aproape de perfecțiune după sarcină datorită tehnologiei producătoare de lenjerie modelatoare. Sportul, alimentația sănătoarsă sunt elemente importante în această etapă de viață, respectiv după naștere. Un psihic bun și o atitudine pozitivă sunt corelate și de nivelul fiecăreia de a se accepta cu urmările fizice și imperfecțiunile corpului de după sarcină.

 

Depresia post partum afectează 13% dintre femei, iar aspectul fizic este un element care contribuie acestei situații. Deși nu este un lucru prioritar, fiecare proaspătă mămică își dorește să își reia activitățile de zi cu zi, fiind la fel de eficientă, reușind să încapă cât mai repede în hainele de dinainte de sarcină și chiar să mai slăbească puțin dacă este posibil, pentru a se simți din nou bine în pielea ei.

 

De multe ori însă, corpul nu reacționează atât de repede sau de eficient pe cât își dorește fiecare și în ciuda acestui lucru, mămica trebuie să facă față cu brio unor momente în care trebuie să arate impecabil. Întâlnirea cu familia și nou născutul, botezul și alte ocazii sunt o provocare pentru tânăra mămică să arate că trăiește fericirea deplină și că este fresh.

 

Toate aceste aspecte sunt cunoscute de mămici în amănunt, însă ce nu știu toate mămicile este faptul că în România au ajuns, datorită vanto.ro, niște produse modelatoare, menite să modeleze formele și să micșoreze cu până la 2 mărimi.

 

Zona burticii se va reface mai repede la forma inițială de după sarcină dacă porți frecvent centura modelatoare Control Body cu talie înaltă iar formele tale for fi mai ferme cu chilotul cu picioruș. Și dacă alăptezi și dacă nu, sutienul Intimidea îți va fi foarte confortabil, iar body-ul va fi ajutorul tău de nădejde pentru rochia de eveniment, mai ales pentru rochia de botez.

 

Și pentru că sunt extrem de ocupate, mămicile nu trebuie să își facă griji că nu au timp să ajungă prin magazine. Gama Intimidea, care oferă acest produse cu rol modelator, este disponibilă în shop-ul online Vanto.ro, aici unde fiecare experimentează compatibilitate de la prima purtare. Nu ne credeți pe cuvânt, convingeți-vă. Fiecare mămică va fi mai fericită cu fiecare purtare a modelatoarelor Intimidea și Control Body.

 

Leave a Comment