Folosim cookie-uri proprii cât și plasate de terți pentru a îmbunătăți experiența de navigare a tuturor vizitatorilor precum și pentru a măsura eficiența acestui website. Detalii

Perfecțiunea fizică pentru femeia de peste 40 de ani

Posted by vantoBlog 25.11.2016 0 Comment(s)

Femeia după 40 de ani este o femeie responsabilă, cu acțiuni asumate. Ea știe ce vrea și trăiește fiecare moment cu bucurie. Cu o experiență de viață de luat în calcul, știe exact ce îi face plăcere și alege să experimenteze doar lucrurile care au o utilitate clară și aduc plus valoare în viața ei.

 

Tot ea, femeia de după 40 este interesată de cum să trăiască mai frumos și pentru că își permite, se răsfață pe cât posibil, cu produse și servicii de calitate. Știe să aibă grijă de felul în care arată și cunoaște toate trucurile care o fac să strălucească.

 

Intimidea este un brand care pune în valoare femeia, dar mai ales pe cea care dorește un plus de încredere în sine. Din această toamnă, calitatea italiană este disponibilă pe piața din România prin intermediul Vanto.ro, destinația online a shoppingului accesibil.

 

Femeia 40+, fie că are sau nu timpul necesar pentru activități fizice sau tratamente corporale, va ști că are la îndemână soluții oferite de accesoriile vestimentare, precum cele din gama Intimidea. Linia de lenjerie de corp cu rol modelator conferă acele avantaje pe care clienta și le dorește: fermitate, un posterior ușor modelat, un abdomen plat și până la – 2 măsuri la haine. Acest lucru garantează un ajutor de nădejde pentru o apariție admirativă.

 

Printre preferatele femeilor cu experiență se numără centurile modelatoare Control Body,  modelatorul cu picioruș și bandă de silicon și modelatorul cu talie înaltă. Acestea aplatizează zonele cu probleme și conferă mai multă încredere în sine purtătoarei.

 

Cine spune că după o vârstă nu poți să arăți bine și să fii o apariție de seamă la evenimentele care urmează? Achiziționează cu doar câteva clickuri și până planifici restul ținutei, noi îți aducem produsele. Cu produsele Intimidea și Control Body de la Vanto vei simți compatibilitate de la prima purtare.

 

Leave a Comment