Folosim cookie-uri proprii cât și plasate de terți pentru a îmbunătăți experiența de navigare a tuturor vizitatorilor precum și pentru a măsura eficiența acestui website. Detalii

Șosetele minune care oferă tuturor compatibilitate de la prima purtare

Posted by vantoBlog 23.08.2016 0 Comment(s)

V-ați săturat să căutați mărimea potrivită a șosetelor, care de multe ori nu coincide datorită diferențelor de tipare ale producătorilor din diverse țări? Atunci trebuie să știți că s-a găsit o soluție pentru această neplăcere: șosetele masculine universale, care corespund mărimilor cuprinse între 41 și 45.

 

Tehnologia producției de șosete avansează. Unice în România, șosetele masculine adaptabile pentru 5 mărimi sunt acum disponibile online, datorită Vanto.ro. Obiectivul Vanto este de a satisface nevoia bărbaților de a găsi mai ușor mărimea potrivită și de a rezolva problema șosetelor care strâng în cazuri de umflare a picioarelor.

 

Este o inițiativă oportună și pentru partea feminină. Acum este mult mai ușor să cumperi accesorii pentru partenerul de viață, pentru că nu vei mai greși mărimea, aceste șosete fiind astfel o variantă ideală de cadou.

 

Fashion Design-ul accesoriilor textile este din ce în ce mai provocator, întrucât și tehnologia de producție reușește să surprindă cu proprietăți inovatoare. Șosetele fashion ușor adaptabile corespund celor mai înalte standarde de calitate datorită sistemului multifilum, de țesere cu dublu fir.

 

Compoziția din care sunt realizate șosetele include bumbac mercerizat, și 20% poliamidă procesată pentru un plus de calitate, care binedefinește structura texturii și modelul. Densitatea materialului este astfel mai mare, iar lucrătura firelor este impecabil realizată. Drept urmare, pe dosul produsului nu există noduri sau tăieturi, fire sau resturi de material care să deranjeze pielea piciorului.

 

Avantajele texturii multifilium sunt următoarele:

  • Elasticitatea – Șosetele sunt țesute în dublu fir, iar țesătura este perfect adaptabilă pe picior, șosetele fiind comode și acoperind formele piciorului într-un mod confortabil.
  • Rezistența – comparând cu alte șosete, acestea sunt mult mai rezistente. Țesătura în fir dublu, conferă o densitate mai bună și o mai mare rezistență a produsului.
  • Curățarea posibilă la 60% - Temperatura ridicată a apei, în timpul spălării produsului contează pentru igienizare. Apa mai fierbinte este un aliat în lupta contra microbilor și nu mai reprezintă o amenințare în ceea ce privește culoarea produselor, întrucât șosetele lucrate cu această tehnologie inovatoare sunt tratate, pentru a preveni potențiale neplăceri în timpul spălării.

Țoți reprezentanții de gen masculin care poartă mărimi între 41 și 45 pot purta aceste șosete, care se vor plia întocmai pe dimensiunea picioarelor lor, oferind compatibilitate, datorită texturii ușor adaptabile.

 

Produsele fashion design includ:


Șosete potrivite pentru ținute casual

Șosete pentru birou

Șosete pentru ținute elegante

 

Compatibilitatea de la prima purtate devine nu doar un statement al Vanto.ro, ci o provocare pentru toți clienții care doresc produse de calitate, confortabile, care să le rezolve problema mărimii nepotrivite.

 

 

Leave a Comment