Folosim cookie-uri proprii cât și plasate de terți pentru a îmbunătăți experiența de navigare a tuturor vizitatorilor precum și pentru a măsura eficiența acestui website. Detalii

Produsele modelatoare - ajutorul siluetei perfecte

Posted by vantoBlog 19.12.2016 0 Comment(s)

Mai puțin de 10 zile până la Crăciun și pregătirile sunt în toi. Excursia la munte este planificată, petrecerile programate în detaliu, mesele în familie atent dichisite, ai pregătit inclusiv ținutele pentru fiecare moment. Cu toate acestea, ceva te supără: ți-ai dori să fii un pic mai slabă, să ai talia mai evidențiată, posteriorul puțin mai bombat, și rochia să se așeze mai bine. Există soluții, așa că poți să te relaxezi și să te bucuri de tot ce îți place, inclusiv mesele de sărbători.

Nu ai apucat să ajungi la sală atât de des, sau pur și simplu, ești perfecționistă și consideri că mereu se poate mai bine? Atunci cu siguranță trebuie să vezi ce pot face produsele modelatoare Vanto pentru tine.

În primul rând, vei descoperi că există shapere care îți dau o stare de confort, reușind să modeleze corpul eficient, cu până la 2 numere în zonele cu mici probleme. Mai mult de atât, rezultatul te va bucura și îți va da acel plus de încredere, pentru a te simți în largul tău, pentru a te simți nu doar frumoasă, ci cu adevărat o apariție de impact.

Dacă pulpele sunt mai voluminoase decât ți-ai dori, atunci soluția pentru tine este chilotul modelator cu picioruș, de la Intimidea care cuprinde pulpele de sus ale picioarelor și subțiază, ridică fesele, aplatizează zona abdomenului, oferind mobilitate în deplasare și la dans.

Banda cu silicon fixează produsul de piele, drept urmare acesta nu se lasă, deci nu vei simți nevoia de a rearanja accesoriul vestimentar pe piele iar și iar.

Vanto a realizat personal o ședință foto pentru a evidenția diferențele pe care le conferă produsele cu rol modelator silietei feminine, iar vizualurile vorbesc de la sine.

 

 

 

Chilotul cu picioruș este disponibil în 2 culori, nude și negru și are grijă să își facă efectul în toate zonele care dau bătăi de cap femeilor: burtică, aripioare, posterior. Produsul este recomandat și pentru a masca linia slipului, care, uneori, nu conferă un aspect unitar rochiei mulate pe corp. Drept urmare este recomandat atât persoanelor plinuțe, dar și celor cu o siluetă de invidiat.

 

 

Diferențele din fotografiile de mai jos sunt efectul chilotului modelator cu corset, de la Control Body. Acesta aplatizează abdomenul și modelează aripioarele de pe șolduri, pentru un look tonifiat, mai slim.

 

Purtat cu regularitate, corsetul Control Body ajută corpul să își păstreze o linie plăcută, bineînțeles, dacă purtătoarea are un stil de viață sănătos și nu face excese alimentare.

Puteți alege produsele care vi se potrivesc din shop. Cu Vanto, veți simți compatibilitate de la prima purtare! Sărbători cu forme perfecte! 

Leave a Comment